Bejelentkezés

Képek és Videók

Czunyiné Bertalan Judit hangsúlyozta, a tehetséges diákokat és tanáraikat több díj átadásával is elismeri a kormány – utalva a közelmúltban átadott Bonis Bona-díjakra, valamint az OKTV díjaira, a Nemzeti Tehetség Program rendszerére. A „ Magyarország Jó tanulója – Jó sportolója” díj, elismerés azoknak jár, akik egyaránt folyamatos és kiváló teljesítményt nyújtanak az iskolai tanulmányaikban, valamint sportban elért eredményeikkel is az élvonalban vannak. Mintát és példát adva ezzel diáktársaiknak, hogy lehet egyszerre mindkettőben kitűnni.

Az államtitkár asszony a test és szellem közös pallérozásának fontosságát kiemelve a díjazottaknak elmondta: “a sport révén a szorgalom, kitartás, sportszerűség olyan kincsek, amelyek hatásait a későbbiekben is érezni fogjátok”, valamint hangsúlyozta, hogy a kormány egyértelműen a tehetséggondozás és segítség pártján áll.

 

Bernadett a Velencei Zöldliget Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola tanulója. Iskolájában elismerő oklevelet, könyvet, ajándékutalványt kapott a kiváló eredményért.

 

Nagyon büszkék vagyunk rá, kívánjuk, hogy hosszú éveken át ünnepelhessük a sikereit!

 

Forrás: http://www.pestmegye.hu/hirek-sport/jo-tanulo-jo-sportolo-dijatadas

A rendezvényen részt vett Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, aki hangsúlyozta: nagyon fontos, hogy a fogyatékossággal élők a tömegsportokban, azon belül a vízi sportokban is sikereket tudjanak elérni. A közösségi programok és a verseny öröme pedig mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a fogyatékossággal élők átéljék az együtt sportolás felszabadító élményét – tette hozzá. A fogyatékossággal élők elfogadása rendkívül fontos, melyben nagy szerepe van a VVSI rendezvényeinek, ugyanakkor a „Komplex rehabilitáció Gárdonyban” című projekt keretében a VVSI agárdi telephelyén megépülő létesítmény is ezt a célt szolgálja – emelte ki köszöntőjében Deák Csaba, a projektet lebonyolító Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője. Nagy János főszervezőtől megtudtuk, az NTONE Alapítvány és a VVSI együttműködése hosszú időre nyúlik vissza. A mostani rendezvényt a vízfelület rendelkezésre bocsátásával, valamint szakmai stáb és a sérültek számára is biztonságos hajók biztosításával támogatta a VVSI. A rendezvény híradásai: http://www.fehervartv.hu/video/index/13621 http://www.mediaklikk.hu/video/esely-2015-05-30-i-adas/ (5:15 –nél kezdődik)

Sabau Réka hétvégén Racicében az Ifjúsági Európa bajnokságon  áll rajthoz női négypárevezős egységben.

Illényi Dani és Bognár Ádám az Olimpiai Reménységek versenyén szintén négypárevezősben indul
Sukorón 06.05-dikén. Reméljük népes szurkolótábor biztatja majd Őket!

 
Az elmúlt heti versenyeredmények.

FEC Kupa-Csepel

 

Bognár Ádádm és Illényi Dániel - FSerdülő 2x (kétpárevezős ) - ezüst érem Edző: Csankó Tibor

Mogyorósi Márton - FIfjúsági 1x (egypárevezős) - bronz érem Edző: Csankó Tibor

Hunyár Emily - SPORT XXI MINI KUPA LMini 13 éves 1x (egypárevezős) - ezüst érem Edző: Tüdő Kriszta

Smolkó Zsuzsanna - SPORT XXI MINI KUPA LMini 12 éves 1x (egypárevezős) - ezüst érem Edző: Tüdő Kriszta

Kovács Dorina - SPORT XXI MINI KUPA LMini 12 éves 1x (egypárevezős) - bronz érem Edző: Tüdő Kriszta

 

Kovács Bálint és Orisek László - FTanuló 2x (kétpárevezős ) - arany érem Edző: Vida Erik

Grozev Erik - SPORT XXI MINI KUPA FMini 11 éves 1x (egypárevezős) - arany érem Edző: Vida Erik

Szabó Barnabás - SPORT XXI MINI KUPA FMini 13 éves 1x (egypárevezős) - bronz érem Edző: Vida Erik

 

 

 

Csankó Tibor tanítványai remekül szerepeltek Győrben, 25. Nyílt Magyar Concept2 Ergométeres Országos Bajnokságon!

Sabau Réka nyerte az evezős ergométeres bajnokságot, női ifjúsági kategóriában!

Mogyorósi Márton 2. lett az könnyűsúlyú férfi ifjusági mezőnyben!

Illényi Dániel 2.helyezést ért el a férfi serdülők között!

Istenes Vanda női serdülőben, három tizedmásodperces hátránnyal lett 4.

Az Utánpótlás Bajnokságon, fiú tanuló korcsoportban Késmárki Mátyás 2. helyen végzett.

Részletes eredményeket az evezős Szövetség honlapján találnak.

 

„A szálló és a korai fejlesztő épülete már szerkezetkész állapotban van, a kivitelező szakemberei a külső nyílászárókat is beépítették. A létesítmény a közelmúltban érte el legmagasabb pontját, 15 méter 72 centiméter magasságban. A következő időszakban tovább folytatódik a munka: elkezdődhet az épület külső szigetelése, a közművek fejlesztése, ezzel párhuzamosan pedig a belsőépítészeti munkálatoknak is elindulhatnak” – mondta Deák Csaba, „Komplex Rehabilitáció Gárdonyban” című projektet koordináló cég ügyvezetője. A VVSI akadálymentesített tornaterme után, az ahhoz kapcsolódó 100 négyzetméteres edzőterem is elkészült. A speciális igényű sportolók igényeihez is igazodó, korszerű gépekkel felszerelt konditermet már kezdik belakni a tanulók.

A fejlesztő központ az Európai Unió és a magyar állam támogatásával, a Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. koordinálásával 2,25 milliárd forintból épül meg a Velencei-tó partján. A beruházás keretében létrehoznak egy korai fejlesztő központot, mely a sérült gyermekek és családjuk számára kínál intenzív intervenciót. A mozgássérültek esetében az aktív életre való felkészítésre helyezik a hangsúlyt nappali, valamint átmeneti bentlakásos formában, melynek különleges eleme az ability-park, illetve az akadálymentes próbalakás. A létesítmény szolgáltatásai közül kiemelkednek a parasportolók igényeit kiszolgáló sporteszközök: a parakajakok és paravitorlások, melyeket a mozgássérültek tudnak majd használni.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31