Bejelentkezés

Képek és Videók

A támogatás áldásos hatását már is érzékelhetik a sportolók és a munkatársak. Az elmúlt egy hónapban lecseréltük a sportiskola összes öltöző szekrényét korszerű, zárható fémszekrényekre, melyekhez a legtöbb esetben kényelmes sportpadokat kapcsoltunk.

A hónap végéig megérkezik a pályázatban megrendelt kilenc motoros csónak is, így korszerű csónakok kíséretével fog zajlani minden edzés és verseny, ezzel biztosítva a biztonságot és az esetleges gyors mentéseket.

A kollégák nagy örömére a támogatásból meg tudtunk vásárolni egy nagyteljesítményű Kubota diesel fűnyírótraktort, mely óriási segítség lesz számukra az északi-pálya zöld-felületének karbantartásában, hogy a versenyeken makulátlanul várhassuk a vendégeket.

A következő hónapokban is számos fejlesztés, beszerzés valósul meg a cég berkein belül a támogatásból, így hamarosan ismét újabb fejlesztésekről számolhatunk be.

A sukorói evezőspálya az országban az egyetlen kijelölt pálya, amit az evezősök egész évben használhatnak.

Meg kell becsülnünk ezt a páratlan lehetőséget, vigyáznunk kell rá, hiszen előnyt jelent versenytársainkkal szemben, hogy kijelölt szabványos pályán tarthatjuk az edzéseinket.

Ezért szombaton, rendkívül lelkes és aktív szülői segítséggel kitakarítottuk a hajótárolónkat. A roppant nagy feladat elvégzéséhez szükséges energiát a szülők által készített temérdek sütemény szolgáltatta. Azok a piték, kekszek, csigák, mmm….

A kevésbé édesszájúak sem maradtak ki a lakmározásból, hiszen az anyukák bográcsban babgulyást készítettek. Mire az apák fiaikkal a hangárt kitakarították, és a hajókat visszarakták a helyükre, a felséges étel elkészült. A főzős műsorokban fennhéjázó dísz-séfek mit nem adnának, ha csak egyszer az életben ehhez foghatót tudnának főzni. Hát ilyen jól sikerült az evezősök tavaszi, hajótároló takarítása.

Köszönjük a szülőknek a rengeteg segítséget!

Utánpótlás evezőseink keményen küzdöttek a Testnevelési Egyetemen, a fizikai képességeket felmérő versenyen.
Kezdő létükre szép eredményeket értek el az erős mezőnyben, és  lelkesen készülnek  a versenyszezonra.

Eredmények:     Kovács Bálint 3.
        Szabó Barnabás 4.
        Fülöp Péter 5.
        Szücs attila 6.
        Illényi Marcell 9.
        Hajdúfi Martin 15.
        Széplaki Gergely 16.
        Mogyorósi Bálint 32.
        Kocsis Márk 33.

Az eredményeket részletező dokumentum letöltéséhez kattintson ide!

Ismét részt vettünk az év első megmérettetésén, a sok évtizedes múltra tekintő hármashatárhegyi futóversenyen. Az időjárás kedvező volt. Az ónoseső időben elállt! Kissé ugyan hideg volt, a pálya nem csúszott túlságosan.

 

Eredmények:

NS:Sabau Réka, 4.hely

FI: Mogyorósi Márton 5.hely, Illényi Barnabás 6.hely,

FS: Borsányi Gábor 5.hely, Illényi Dániel 6.hely

Mivel a versenyzőink nem ismerték a pályát, eredményeik kiválóak!

http://www.hunrowing.hu/hirek/tamas-bence-nyerte-az-erdei-futoversenyt

 

2013 összesített eredményei alapján két sportolónk vehetett át díjat a Magar Sport Házában.

Kok Míra Mini Kupa 1500m Leány tanuló kategória 3. hely

Bognár Máté Diákranglista 500m Mini 12 éves kategória 3.hely

Edzőjük: Csankó Tibor

http://www.hunrowing.hu/hirek/a-magyar-evezos-szovetseg-dijazta-a-2013-ev-legjobbjait

Az évzáró ünnepségen Deák Csaba ügyvezető köszöntötte a vendégeket és természetesen a sportolókat is, illetve évértékelőjében, elmondta, hogy a sportiskola stabilan működik. Az ügyvezető a jövőről megemlítette, hogy a jövő év során, az északi oldalon is több olyan fejlesztés indul, ami által színvonalasabbá és biztonságosabbá válik a sportolás. Továbbá kiemelte, hogy a tavasszal Agárdon induló építkezések nem befolyásolják az utánpótlás sportot, minden a korábban megszokottak szerint fog működni.

A rendezvényen részt vett Dr. Kokas Péter a Magyar Evezős Szövetség alelnöke és Ficsor László szövetségi kapitány, Kokas Péter köszöntötte a Vízi Sportiskola sportolóit és méltatta az elmúlt években elvégzett munkát és a sportolók által elért eredményeket. A sportoló gyermekek is színvonalas műsorral készültek, hogy szebbé és ünnepélyesebbé tegyék az évadzárót.

Az edzők is értékelték a szakosztályok munkáját és ajándékokkal díjazták a kiemelkedő eredményeket elérő sportolókat, illetve megajándékozták azokat a sportolókat is, akik példamutatóan dolgoztak egész évben.  A cég karácsonyfája alá pedig minden sportoló gyermek számára került ajándék. Deák Csaba zárszóként kérte, hogy a jövő szezonban is tegyenek meg minden,hogy eredményükkel  gazdagítsák  az egyesületüket.

ÁLDOTT, BÉKÉS ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁN  A PRO REKREATIONE KÖZHASZNÚ NONPROFIT  KFT. DOLGOZÓI  ÉS SPORTOLÓI.

2013.09.21-én a dániai Koppenhágában rendezték meg a Felnőtt- és Ifjúsági Maraton Világbajnokságot. A Világbajnokságon az ifjúsági korcsoportban Duró József a VVSI kenusa vett részt a kenu párosok 17 km-es versenyszámában Scmidt Richárddal az UTE versenyzőjével egy hajóban. A párosuk világbajnok lett maguk mögé utasítva a másik magyar- és a csehek jobbik egységét. A futamban 11 kenu páros indult. A rajt után a három későbbi dobogós egység jelentősebb előnyre tett szert, váltott vezetéssel egy bolyban haladtak a táv jelentős részén. A harmadik futószakasz után a Duró-Schmidt egység az élre állt és az addigi tempót fokozva elhúzott az üldözőktől. A verseny hátralévő részében a megszerzett előny tovább tudták növelni és egy perc előnnyel elsőként értek a célba.

2013. június 27-től 30-ig Lengyelországban, Poznanban rendezték meg az Ifjúsági és U-23-as Európa Bajnokságot.  A VVSI versenyzői közül Szilágyi Anett, Petkó András és Duró József vett részt.

Az ifjúsági lányok mezőnyében Szilágyi Anett az MTK versenyzőjével, Somogyi Szilviával kajak kettes 1000 méteres versenyszámában indult. A csütörtöki előfutamban az eső helyen zártak, amivel egyenes ágon kerültek a szombati döntőbe. A döntő futamban magabiztos versenyzéssel végig kontrolálták a futamot, de az utolsó 100 méteren megbillentek, ami az első helyükbe került, végül a második helyen zártak.  

Duró József az ifjúsági kenusok mezőnyében kenu négyes 1000 méteren a győri Rum Richárdal és Horváth Ákossal valamint Dunaferres Horváth Mátéval és kenu kettes 500 méteren a Dunaferres Horváth Mátéval indult. A kenu négyesek között az előfutamukból harmadik helyen jutottak közvetlenül a döntőbe, ahol a hatodik helyezést érték el. A kenu kettesek versenyében az előfutam elégé gyengére sikerült, a negyedik helyen végezve középfutamban kellett a döntőbe jutást kiharcolni. A középfutamot, már megfelelő nyugodt versenyzéssel megnyerték. A döntőben az időjárási viszonyokon felülkerekedve kiváló versenyzéssel a másodikak lettek.

 Petkó András az U-23-as kenusok mezőnyben kenu négyes 1000 méteren a Csepel versenyzőivel Adrokity Marcellel és Dóczé Adámmal valamint az UTE versenyzőjével Szabó Kristóffal indult. Ebben a versenyszámban hazánkat a szövetségi kapitány válogatási elve alapján csak 21 éve alatti versenyzők képviselték. A kenu négyes erőn felül teljesítve a már-már felnőtt mezőnynek tekinthető döntő futamban a harmadik helyezést érték el, ami az elmúlt évek eredményeit figyelembe véve előre lépésnek tekinthető a nemzetközi kenus mezőnyben.

 

 

 

                                                                                                Csonka Zsolt

Immár harmadik éve a fehérvári Majálison való részvétellel köszöntöttük Május 1-jét. A hagyományokhoz hűen a nap felvonulással kezdődött. A Bregyó Sportközpontba érve szakosztályaink sportolói, edzői népszerűsítették mindhárom olimpiai sportágunkat, melyek jó néhány új taggal bővültek az egész napos Majálisnak köszönhetően.

 A téli szezonban  a szakosztályainkból összesen 149 gyerek vett részt a futásokon (Kajak-kenu 90 fő, evezés 56 fő, vitorlás 3 fő)
 - az összes felmérésen 10 fó vett részt (Bende Zsombor, Grabecz Gergő, Halász Márton, Kovács Márk, Kuti Nina, Lengyel Marcell, Nagy Szabolcs, Nagy Tamás, Somos Péter, Szilágyi Anett)

 - a Cooper-tesztek legjobb eredményét Nagy Zsombor futotta 3200 méterrel
 - a Szúnyog-szigeti futásokon is Nagy Zsomboré a legjobb idő a 4 km-es távon (14'27"), míg a 2,5 km-es távon Mogyorósi Péter volt a leggyorsabb (12'32"
)
 

Oldalak

h k s c p s v
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31